Ontdek De Nieuwe Veste: Een nieuwe locatie voor Sound of Europe

In het centrum van bruisend Breda vind je de prachtige concertzaal van De Nieuwe Veste, een van de nieuwe locaties waar muziek tot leven komt tijdens de concerten van het Sound of Europe Festival in april 2024.

Centrale Ligging: Midden in het Hart van Breda

De Nieuwe Veste bevindt zich in het hart van Breda, wat het de ideale locatie maakt voor het Sound of Europe Festival en clubconcerten. Of je nu lokaal bent of van elders komt, deze plek is goed bereikbaar met betaald parkeren om de hoek en ligt in het kloppende centrum van de stad.

Professionele Perfectie met Uitmuntende Akoestiek

De Nieuwe Veste biedt een professionele omgeving met uitstekende geluidskwaliteit, waardoor je muziek optimaal en op een unieke manier kunt ervaren.

Toegankelijk Voor Iedereen

Deze locatie is volledig bereikbaar voor mensen met een handicap, omdat we willen dat iedereen kan genieten van de magie van liveoptredens tijdens het Festival in april 2024 en de club concerten die lopen van september tot april.

Ontdek De Mezz: Een nieuwe locatie

De Mezz in Breda is een van de beste pop locaties in heel Nederland. Dit iconische podium heeft een reputatie opgebouwd voor het hosten van een aantal geweldige concerten en muziek evenementen, en is een favoriete plek voor liefhebbers van elk genre.

Met de beste geluidssystemen en apparatuur zorgt de Mezz altijd voor een indrukwekkende ervaring voor artiesten en publiek. Naast de prachtige faciliteiten biedt de locatie ook een ruimte voor kunst en cultuur, waardoor het een unieke multidisciplinaire ruimte wordt.

Mis geen concert bij de Mezz en bekijk de actuele agenda op hun website of volg hen op sociale media.