We gaan verhuizen!

Sound of Europe heeft de handen ineen geslagen met poppodium Mezz, cultureel centrum De Nieuwe Veste en het Chassé Theater. Het festival heeft daarmee zijn plek gevonden in het centrum van Breda. Ook qua tijdstip gaan we verhuizen; van het najaar naar het voorjaar. Noteer 12 en 13 april met een dikke stift in je agenda. Festival Sound of Europe belooft nog veelzijdiger, verrassender en diepgaander te worden. Deze editie introduceren we bovendien een randprogramma in De Stadsgalerij en Het Filmhuis. De genoemde locaties liggen binnen een straal van vijftig meter van elkaar, waardoor we een festival-vibe kunnen creëren. Stay tuned, meer informatie volgt via de socials, onze nieuwsbrief en deze site.

“Het album klinkt fantastisch! Loek schrijft prachtige filmische muziek waardoor je geëmotioneerd wordt. De improvisaties zijn onderdeel, en in dienst van de composities, en dat werkt heel goed!” Benjamin Herman