Over Sound of Europe

Sound of Europe brengt sinds 2018 een spannende mix van jazz, klassiek, funk en elektronica naar Breda. De rode draad op het festival is de ruimte die gecreëerd wordt voor improvisatie en solisten.

Sinds vorig jaar vindt Sound of Europe plaats in de Belcrum: een gebied in Breda op loopafstand van station dat steeds verder opbloeit als culturele hotspot.

De derde editie van Sound of Europe vindt op 16 & 17 oktober 2020 plaats verspreid over verschillende podia in de Belcrum: Podium Bloos en dit jaar Pier15. Tickets voor beide avonden zijn hier te bestellen.

Sound of Europe wordt georganiseerd door Beaux Jazz, de stichting die zich al 24 jaar inzet voor (jazz)muziek in Breda. 

Sound of Europe Breda
16/17 OKTOBER FESTIVAL SOUND OF EUROPE

Praktische info

WANNEER?

16 oktober 2020
17 oktober 2020

WAAR?

Vrijdagavond in Podium Bloos 
Zaterdagavond in Pier 15

WIE?

Andreas Schaerer (Zwitserland), Tini Thomsen & MaxSax (Duitsland), Artvark and Apollo Double Quartet (Engeland / Nederland), Eric Vloeimans met Licks & Brains (Nederland), GreyHeads (Nederland)… Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

PERS & PUBLICATIE

Accreditatie kan aangevraagd worden via

danny [@] sound-of-europe punt nl.

TOEGANKELIJKHEID
PIER15 is helaas niet toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Het café is alleen via een trap te bereiken. Podium Bloos & Electron zijn wel volledig toegankelijk en rolstoelvriendelijk op beide dagen.
CONTACT

Voor verdere vragen, verzoeken en opmerkingen kun je terecht op onze contactpagina.

MET SPECIALE DANK AAN ONZE SPONSOREN