GENERATION NEXT

BEZETTINGEN

Pau Li

Pau Li Liem (zang)
Harmen Fraanje (piano)
Pascal Vermeer (drums)

Lukas Hebels

Lukas Hebels (piano)

Yonga Sun (drums)
Jeroen Vierdag (contrabas)
Miguel Boelens (saxofoon)

Met Sound of Europe’s eigen Generation Next-programma plaatsen we jong talent en pas afgestudeerde musici in de spotlight. De ene keer met een eigen, gloednieuwe bezetting. Andere keren worden ze gevraagd om samen te werken met gereonmmeerde (Europese) jazzmusici.

 

Dit jaar presenteert Sound of Europe in samenwerking met Conservatorium Tilburg een nieuw geluid door jonge makers. Zangeres/pianiste Pau Li treedt daarvoor op samen met pianist Harmen Fraanje. “Dit is de afsluiting van een mooie studietijd en het begin van het spannende en onvoorspelbare muzikantenleven”, zei ze eerder over haar eindexamenconcert. Generation Next op Sound of Europe is daarbij het begin van haar kersverse muziekcarrière na haar studie aan Conservatorium Tilburg.

Daarnaast treedt pianist Lucas Hebels op in het teken van Generation Next. 

MET SPECIALE DANK AAN ONZE SPONSOREN