Vrijwilliger worden op Sound of Europe?

Voor Sound of Europe 2021 op 15 en 16 oktober (en voor de jaren daarna) zoeken we vrijwilligers die kunnen helpen om het festival in goede banen te leiden.
Je bent de spil tussen de organisatie en alle anderen die bij het festival betrokken zijn. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor zowel artiesten als publiek en regelt de zaken die op en rond de verschillende podia spelen. 
 
Je kunt als vrijwilliger op alle locaties worden ingezet. Ervaring in het theater-of muziekleven kan een voordeel zijn, maar je krijgt voorafgaand aan je inzet duidelijke instructie en uitleg. Goede communicatieve vaardigheden zijn zeer gewenst en (minimale) beheersing van het Engels is ook een pré.
 
WAT BIEDEN WIJ?
Je ontvangt uiteraard eventueel een vergoeding voor te maken reiskosten. Voor maaltijden en drank wordt door ons gezorgd. Veel belangrijker wellicht: je kunt meegenieten van het festival en alle muziek!
 
Interesse in een rol in ons team, of wil je meer informatie? Vul het formulier hieronder in:
Kleptomatics Sound of Europe festival
Fondse, Sprangers & Brinkmann

Fondse, Sprangers & Brinkmann

ZO 14 FEBRUARI

Kleurrijke composities door Martin Fonde (piano & synth), Kika Sprangers (saxofoon) en Jörg Brinkmann (cello) worden met elkaar verbonden door improvisatie, indringende grooves & lyricsche melodieën. 

Marzio Scholten

Marzio Scholten met Isolophilia

VR 26 MAART

Het album ‘Isolophilia’ van gitarist Marzio Scholten verkent het thema van alleen zijn. Een intiem album samen met Ernst Glerum (Instant Composers Pool) op bas en Wolfert Brederode (ECM) op piano, vol verstilling, spanning en melodie.

Ad Colen Quintet

Ad Colen Quintet met A Bird's Eye View

ZO 25 APRIL

Ad Colens nieuwste project ‘A Bird’s Eye View’ weerspiegelt wie hij is als muzikant: frisse fantasievolle composities met fraaie improvisaties, gespeeld met een positieve noot door zijn kwintet.

Under The Surface

Under The Surface

ZO 23 MEI

Under the Surface is een trio bestaande uit muzikanten uit verschillende generaties die elkaar hebben gevonden in een gemeenschappelijke zoektocht naar ruimte en stilte door improvisatie.

MET SPECIALE DANK AAN ONZE SPONSOREN