NIEUWE CONCERTREEKS: SOUND OF EUROPE PRESENTS...

Nieuw jaar, nieuwe livemuziek in Breda: naast het festival (dit jaar op vrijdag 15 & zaterdag 16 oktober) organiseren we onder de noemer Sound of Europe presents… een serie concerten door het jaar heen. Te beginnen met vier concerten bij Electron.

Op zondag 14 februari 2021 bijten we het spits af met Martin Fondse, Kika Sprangers & Jörg Brinkmann. Zij traden in 2017 voor het eerst op als trio als onderdeel van ons Generation Next-programma. Komende maand zijn ze voor het eerst weer terug in Breda voor twee optredens in Electron (twee tijdslots voor max. 30 bezoekers). Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

EERSTE BEVESTIGINGEN 2021

Hieronder zijn de eerste bevestigde Sound of Europe presents…-concerten te vinden. Blijf via Facebook of Instagram op de hoogte over nieuwe concerten en het Sound of Europe 2021 festival.

Kleptomatics Sound of Europe festival
Fondse, Sprangers & Brinkmann

Fondse, Sprangers & Brinkmann

ZO 14 FEBRUARI

Kleurrijke composities door Martin Fonde (piano & synth), Kika Sprangers (saxofoon) en Jörg Brinkmann (cello) worden met elkaar verbonden door improvisatie, indringende grooves & lyricsche melodieën. 

Marzio Scholten

Marzio Scholten met Isolophilia

VR 26 MAART

Het album ‘Isolophilia’ van gitarist Marzio Scholten verkent het thema van alleen zijn. Een intiem album samen met Ernst Glerum (Instant Composers Pool) op bas en Wolfert Brederode (ECM) op piano, vol verstilling, spanning en melodie.

Ad Colen Quintet

Ad Colen Quintet met A Bird's Eye View

ZO 25 APRIL

Ad Colens nieuwste project ‘A Bird’s Eye View’ weerspiegelt wie hij is als muzikant: frisse fantasievolle composities met fraaie improvisaties, gespeeld met een positieve noot door zijn kwintet.

Under The Surface

Under The Surface

ZO 23 MEI

Under the Surface is een trio bestaande uit muzikanten uit verschillende generaties die elkaar hebben gevonden in een gemeenschappelijke zoektocht naar ruimte en stilte door improvisatie.

MET SPECIALE DANK AAN ONZE SPONSOREN