muziekminnend breda komt samen voor nieuwe online optredens

Bredase muziekorganisaties bieden gezamenlijk de Bredase muziekscène een podium. Morgenavond (zaterdag 12 december) start een reeks van vier concertavonden in december. Iedereen kan de optredens live online bekijken.

Voor dit digitale platform genaamd Music Minded Breda, gaan Nieuwe Veste, Phoenix, A-Broad, MEZZ, Sound Dog, POB, Pier 15, Breda Barst, Sound Of Europe, Studio Solo en Surplus Jongerenwerk de samenwerking aan.

Gezamenlijk bieden ze Bredase bands in coronatijd een digitaal podium zodat zij toch kunnen optreden voor hun publiek en fans.

Sound of Europe
Speciaal voor Music Minded Breda verzorgt Sound of Europe een voorproefje van de line-up van het festival in 2021. Een selectie van nieuwe video’s zijn tussen alle optredens te zien.

Eerste online optredens
MEZZ verzorgt zaterdagavond 12 december de eerste optredens voor Music Minded Breda. Vanaf 20.00 uur live op Facebook: de indie, wave en punk van DEAD DUCK, hiphop van STEEV., en energieke en catchy rock van SUMMERSILE.

Bekijk (12 december) vanaf 20.00 uur de optredens van MEZZ 
Summersile-Music Minded

sound of europe 2021

15&16 oktober

MET SPECIALE DANK AAN ONZE SPONSOREN